Programjaink:

Új programunk a SecretRandi!

2010 SecretRandi időpontok!

Márciusban még egy alkalommal találkozhatunk, 29-én hétfőn 18.00-tól. Áprilisban két időpontban is 14-én és 28-án - szerdán - jöhetsz SecretRandira, Májusban szintén két alkalommal gyűlünk össze, 12-én és 26-án. A június is két lehetőséget tartogat, a 9-át és a 23-át. Tarts velünk! Jelentkezz a szervezőknél időben!

A foglalkozások nem egymásra épülő tematikával rendezzük, így ha egy időpont nem jó neked, akkor sem maradsz le semmiről. Bármelyik alkalommal eljöhetsz hozzánk.Elindítottuk a SecretRandi csoportot! Csatlakozz te is!

2010. március 17-én beindítjuk a tavaszt. Tarts velünk! A tavasz első napjaiban izgalmas programra keresünk hozzánk hasonlóan gondolkodó, érző embereket egy programra, ahol találkozhatunk önmagunkkal.

A SecretRandi kéthetente nyújt lehetőséget arra, hogy egyszerű gyakorlatokon keresztül jussunk el a lelkünk legszebb rétegeihez, megtaláljuk, építsük, ápoljuk és erősítsük a bennünk lakozó szépséget, megértést és szeretetet. A SecretRandi egy valódi esély, hogy találkozzunk önmagunkkal és másokkal. Eltöltsünk egy estét együtt, s ebből az élményből táplálkozva megkezdjük a saját világunk szépségének a felfedezését.

További info a SecretRandi oldalán, ha nem találod a hozzád hasonlókat gyere el hozzánk, vagy olvass te is SecretRandi blogot.

A SecretRandi egy igazi meglepetéssel indul, a március 17-én vendégünk Jasmine, aki egy Deeksha gyakorlattal, a Boldogság áldásával - indítja el a mintegy négy órás programot.

A program helyszíne:
a Sziddhárta Terápiás és Spirituális Központ
Budapest VI. ker. Andrássy út 98. fszt.

Ha a SecretRandiról még többet szeretnél megtudni, hívd a programszervezőjét, vagy olvass el mindent a SecretRandi blogján. SecretRandi blog.


Ha kérdése van keresse Turcsán Tamás programvezetőt:
E-mail: mantratan@gmail.com
tel: 06-30/417-24-49